managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Alibaba en Tencent blijven meest waardevolle Chinese merken

Posted by marcho on May 17th, 2019

Alibaba en Tencent blijven met grote voorsprong de meest waardevolle merken van China, maar de sterkste groei wordt opgetekend door iQiyi en Youku, twee aanbieders van videostreams. Deze twee merken lieten op één jaar een respectievelijke groei met 158 procent en 136 procent optekenen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Brandz. Er wordt aan toegevoegd dat bij de honderd meest waardevolle merken zeventien nieuwkomers konden worden geteld. Dat geldt onder meer voor de applicatiebedrijven Meitean en Ele.me en de fintechgroep Lufax. De gezamenlijke waarde van de top honderd nam met 30 procent toe.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>