managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Nagenoeg iedereen vindt jongere generaties narcistisch

Posted by marcho on May 26th, 2019

Jonge volwassenen geloven dat hun generatie de meest narcistische generatie is. Ze kunnen er zich echter moeilijk bij vinden dat ook andere demografieën hen dat stigma opspelden. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Bowling Green State University, gebaseerd op een enquête bij meer dan tweeduizend mensen. Ondanks de algemene eensgezindheid over het narcistisch karakter van de jongere generaties, stroken die percepties volgens de onderzoekers echter niet noodzakelijk met de waarheid. De wetenschappers voeren immers aan dat deze overtuigingen door de media sterk worden benadrukt.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>