managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Vragen rond cardiovasculaire gezondheid Amerikaanse militairen

Posted by marcho on June 11th, 2019

In de Verenigde Staten heeft een kleiner deel van het actieve legerpersoneel een ideale cardiovasculaire gezondheid in vergelijking met de burgerbevolking. Minder dan een derde van de bestudeerde soldaten had ideale bloeddruk, vergeleken met ongeveer de helft van de burgerbevolking. Dat zegt een onderzoek door wetenschappers van de University of Pennsylvania. De onderzoekers waarschuwen dat deze problematiek een verdere evaluatie vraagt. Volgens hen moet verder worden gekeken naar voeding en fysieke activiteiten, maar ook naar de mogelijke impact van een operationele inzet.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>