managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Google blijft in reissector belangrijker dan sociale media

Posted by managing21 on mei 31st, 2018

Google blijft nog steeds het belangrijkste reisbureau. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent MMGY Global bij een groep Amerikaanse reizigers. Daarbij werd immers vastgesteld dat 41 procent van de reizigers geregeld Google bezoeken om prijzen en informatie te verzamelen. Bij millennials loopt dat cijfer zelfs op tot 49 procent. Deze cijfers bevestigen volgens de onderzoekers dat reizigers zoekmachines voor de organisatie van een vakantie belangrijker achten dan de berichtgeving die toeristische marketeers op sociale media plaatsen. Bij de sociale media blijkt vooral Instagram populair.

Lees Verder