managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Rolex is grootste merkpersoonlijkheid van de wereld

Posted by managing21 on augustus 30th, 2019

De Zwitserse horlogemaker Rolex heeft wereldwijd de grootste merkpersoonlijkheid, een kenmerk dat gevoelens weerspiegelt zoals vertrouwen, openheid, verbeelding en vriendelijkheid. Dat zegt een studie van het platform Trustpilot. Rolex behaalt niet alleen de hoogste score in openheid, maar creëert een associaties met gegeerde kwaliteiten zoals rijkdom en succes, onder meer als sponsor van succesvolle atleten in het golf en de paardensport. Ook de pastamaker Barilla, kledingverkoper Fruit of the Loom, veilingbedrijf Sotheby’s en Kohler, fabrikant van sanitair, halen op openheid hoge scores. In de Verenigde Staten leidt voedselfabrikant Campbell Soup de ranglijst.

Lees Verder