managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Kwaliteit videostreams gaat verder vooruit

Posted by managing21 on augustus 31st, 2019

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de online videodiensten blijven verbeteren. Dat zegt een rapport van Conviva, waarin duidelijk wordt gemaakt dat op een jaar tijd alle kwaliteitskenmerken een positieve evolutie hebben gekend. Onder meer blijkt dat het aantal probleem van het opstarten van de video gevoelig is verminderd. Tijdens het tweede kwartaal van dit jaar bleek nog 1,83 procent van de video’s niet te starten. Tijdens dezelfde periode vorig jaar was er nog sprake van 2,69 procent. Video-on-demand laat daarbij wel veel betere prestaties optekenen dan live-streaming. Bij video-on-demand weigert 1,54 procent van alle video op te starten, tegenover 2,61 procent bij live-streaming

Lees Verder