managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Finland beste bestemming voor natuurliefhebbers

Posted by managing21 on augustus 31st, 2019

Finland is wereldwijd de beste bestemming voor natuurliefhebbers. Dat zegt een onderzoek van Global Wildlife Travel Index. De onderzoekers zeggen dat Finland zijn positie vooral te danken heeft aan hoge niveaus van milieubescherming, de aanwezigheid van een unieke en gevarieerde soortendiversiteit, zijn prachtige natuurlijke landschappen en inspanningen voor natuurbehoud. Finland eindigde in de ranglijst met 33 punten op de eerste plaats, gevolgd door Zweden en Brazilië (32 punten) en Canada en de Verenigde Staten (31 punten). De rest van de top tien bestaat uit Noorwegen, Spanje, Duitsland, Polen en Slovenië.

Lees Verder