managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Sheremetyevo meest punctuele luchthaven ter wereld

Posted by managing21 on januari 13th, 2020

Geen enkele luchthaven in de wereld kent een grotere stiptheid dan Sheremetyevo Airport in Moskou. Dat is de conclusie van een rapport van consulent Cirium. De onderzoekers merken op dat Sheremetjevo erin lukte om 95 procent van de vliegtuigen op tijd te laten vertrekken. De stiptheid wordt onder meer toegeschreven aan het personeelsbeleid dat de luchthavendirectie hanteert. Met meer dan zeventienduizend werknemers is Sheremetjevo een van de grootste werkgevers van de regio Moskou. Sheremetyevo gaat in de rangschikking de Chinese luchthavens Guangzhou Baiyun International en Shanghai Pudong International.

Lees Verder