managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Spraakassistent wordt vooral bij multitasking geactiveerd

Posted by managing21 on mei 10th, 2018

Virtuele assistenten met spraakherkenning worden vooral gebruikt bij het multitasking. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC) bij duizend consumenten in de Verenigde Staten. Vastgesteld werd immers dat bij multitasking door 62 procent van de ondervraagden op de spraakassistent beroep werd gedaan. Op de tweede plaats wordt de assistent geactiveerd bij het bekijken van televisieprogramma’s (57 procent). Ook zou 38 procent in bed op de technologie beroep doen, gevolgd door de werkvloer met een score van 29 procent. De spraakassistent blijkt de consument verder vooral een georganiseerd gevoel te bezorgen.

Lees Verder