managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Liever shoppen dan seks

Posted by managing21 on augustus 28th, 2006

Een groot gedeelte van de Zuidafrikaanse vrouwen besteden hun tijd liever aan shoppen dan aan seks. Dat blijkt uit een onderzoek van een drankbedrijf. Bovendien beweerde bijna de helft dat hun man niet echt verstand had van hun noden en wensen. Veertig procent meende wel dat hun partner tenminste probeerde om hen te begrijpen, maar daar niet in lukte.

 

Van de ondervraagde vrouwen zei 45 procent dat ze hun tijd liever besteden aan shoppen dan aan seks. Amper 26 procent beweerde het omgekeerde. Driekwart van de vrouwen gaf toe een schoenen-fetish te hebben, terwijl 70 procent van mening was niet genoeg kledij te hebben.

De Zuidafrikaanse vrouwen gaven wel toe ideale dromen te koesteren. Zo hoopt 78 procent ooit eens een Oscar-nominatie te krijgen, terwijl 72 procent droomde van een rol in één van de Zuidafrikaanse soaps. Daarnaast vindt 63 procent dat de wereld er vrediger zou uitzien indien vrouwen het voor het zeggen hadden. Maar de helft van de ondervraagden gaf ook toe dat hun dromen nooit zouden uitkomen.