managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Energie kan volledig duurzaam worden georganiseerd

Posted by managing21 on mei 30th, 2018

Het is wel degelijk mogelijk om wereldwijd een energiesector uit te bouwen die helemaal op basis van duurzame bronnen is gebouwd. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan het Karlsruhe Institute of Technology, de South African Council for Scientific and Industrial Research, de Lappeenranta University of Technology, de Universiteit Delft en de Aalborg University. Er kan volgens de onderzoekers nergens een barrière worden aangegeven die in de toekomst van een energie met uitsluitend duurzame bronnen onmogelijk zou maken. Bovendien wordt opgemerkt dat de beschikbare bronnen ook bijzonder betaalbaar zijn.

Lees Verder