managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Blogger gaat naar oude media

Posted by managing21 on augustus 4th, 2006

De gewezen Amerikaanse politieke blogger Ana Marie Cox – beter gekend als Wonkette – maakt de overstap naar de traditionele media. Ze wordt in Washington verantwoordelijke voor de website Time.com van Time Magazine. Wonkette werd vooral beroemd door haar commentaren over de politieke elite van Washington.

Ana Marie Cox wordt er verantwoordelijke voor de politieke verslaggeving op Time.com en zal zelf ook bijdragen leveren voor zowel de online als de gedrukte versie van het magazine. Cox (33), die ook de satirische roman ‘Dog Days’ schreef, kwam in maart als redacteur in dienst van Time.

Als Wonkette maakte Cox de voorbije twee jaar ophef met haar roddels en politieke commentaren over de elite van Washington. Ze werd vooral beroemd tijdens de presidentsverkiezingen van twee jaar geleden. Maar ook het nachtleven van de twee dochters van de Amerikaanse president George W. Bush was één van haar geliefkoosde onderwerpen. Wonkette was eigendom van het blog-imperium Gawker Media.