managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Dromen van brandweerman en verpleegster

Posted by managing21 on augustus 23rd, 2006

Brandweermannen en verpleegsters spelen een hoofdrol in veel Britse erotische fantasieën. Dat blijkt uit een onderzoek van Budget Van Insurance. De twee beroepen scoren op erotisch vlak veel hoger dan politici. Ook militairen, zakenlui, artsen en voetballers zijn droomberoepen. 

Ongeveer 47 procent van de ondervraagde vrouwen fantaseert over brandweermannen, terwijl bijna 54 procent van de mannen droomt van vrouwen in een verpleegstersuniform. Voor politici was dat percentage onder vrouwen amper 1,7 procent. Parkeerbeheersters konden nog door de beugel bij 6,5 procent van de mannen.

Militairen zijn na brandweermannen favoriet bij de vrouwen. Ze bevolkten de dromen van 28 procent van de ondervraagde vrouwen. Zakenmannen, dokters en voetballers maken de topvijf compleet. Onderaan de lijst bij vrouwen staat de bekende maar blijkbaar weinig tot de verbeelding sprekende melkboer met 0,8 procent. Mannen geven na verpleegsters de voorkeur aan huishoudsters (44 procent) en stewardessen (40 procent).